Om Chilla

Chilla är en trivsam lounge & bar med varm, välkomnande atmosfär där vi serverar många olika plocktallrikar och en välkomponerad à la carte meny. Vi har ett bra utbud av olika typer av öl och fina viner. Här ska ni i lugn och ro avnjuta en god och vällagad middag med trevlig dryck till. Vi har flera lokala producenter som leverantörer.

Vår vision är att ni på Chilla ska känna er välkomna och väl omhändertagna och ni ska få en trevlig kväll som ni sent kommer glömma eftersom vi lägger god mat, dryck och service i centrum.

memhet-mini1

Mehmet

Mehmet Cicek är sedan länge en profil i Kumla.
Han har tidigare ägt och drivit restaurangerna Valentino, Aramis och Semurg. Sedan 13 år äger och driver han Sibylla gatukök, som nu flyttat till de nya lokalerna på Stationsgatan.

Efter dessa erfarenheter är det nu dags att starta upp en ännu ny form av restaurangnäring; à la carte och plockmat i det nya konceptet Chilla Lounge & Bar.

Restaurangen

Vi har 70 sittplatser i grundmöblering, men kan utöka till ca 80 platser för större sällskap och företag.

För större sällskap/företag och catering
Vi har på Chilla möjlighet att erbjuda företag och större sällskap att abonnera delar av eller hela restaurangen. Utifrån era önskemål formar vi den kväll och det evenemang ni vill ha. Tillsammans med er tar vi fram en meny enligt era önskemål och dryck som passar till den.
Vi kan även erbjuda catering till både små och stora sällskap.
För mer info kontakta oss på info@chillaikumla.se eller på telefon 019-765 30 01

lampaomchilla